Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» τη σειρά που γνωρίζει επιτυχία, αλλά και για το ρόλο του σε αυτήν.

«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους» ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά. Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση».

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ακόμη πως για τον ίδιο ήταν δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση. για τη σειρά. «Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» τόνισε χαρακτηριστικά.