Φαίνεται πως ο Μάικ Φλάναγκαν δεν τέλειωσε με το Netflix, επιστρέφοντας με νέα και πολυαναμενόμενη σειρά τρόμου.

Το πρωτότυπο «Midnight Mass» θα είναι άλλη μια δουλειά του πολυεργαλείου που ακούει στο όνομα Φλάναγκαν, ο οποίος δεν σώνει να κάνει δουλειές για το συνδρομητικό κανάλι.

Την ώρα που ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο της σειράς «The Haunting» («The Haunting of Bly Manor») και είναι πανέτοιμος να μεταφέρει στο πανί τη συνέχεια της «Λάμψης» του Στίβεν Κινγκ («Doctor Sleep»), βρήκε φαίνεται χρόνο για άλλη μια σειρά 7 επεισοδίων.

«Μια κοινότητα βιώνει θαυματουργά γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς μετά την άφιξη ενός μυστηριώδους ιερέα. Από τους δημιουργούς του ‘‘Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ’’», μας λέει για την ώρα το Netflix ανοίγοντάς μας την όρεξη.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Φλάναγκαν, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της σειράς, ξανά μέσω της πετυχημένης συνταγής του Τρέβορ Μέισι.

Το ανακοινωθέν του καναλιού φέρει την ημερομηνία 1η Ιουλίου 2019, κι έτσι πιθανότατα θα δούμε το «Midnight Mass» κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Φλάναγκαν και Τρέισι θα φέρουν ακόμα περισσότερο υπερφυσικό τρόμο στο Netflix, αυτή τη φορά με μια νησιώτικη κοινότητα και έναν χαρισματικό, αλλά μυστηριώδη, νεαρό ιερέα