Τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον προγραμματισμό των εκπομπών και των προσώπων που θα τα απαρτίζουν. Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι υπεύθυνοι των σταθμών κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους για την επόμενη.

Ο ΣΚΑΪ, αφού έβαλε στο τραπέζι όλα τα συμβόλαια και τα προγράμματα που διαθέτει αποφάσισε να κρατήσει στο δυναμικό του τα δυνατά… χαρτιά του.

Ένα από αυτά είναι και η Εύα Αντωνοπούλου η οποία ανήκει στον σταθμό του Φαλήρου τα τελευταία 11 χρόνια.

Η δημοσιογράφος ανανέωσε με τον σταθμό για τα επόμενα δυο χρόνια και μέσω του δελτίου τύπου που απέστειλε ο ΣΚΑΪ φαίνεται η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του σταθμού στο πρόσωπο της.

«Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών. Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη».