Άγριος καβγάς ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα στο Survivor. Αιτία ήταν η ατάκα που είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην συμπαίκτριά του, Κατερίνα Δαλάκα, την ώρα που αγωνιζόταν απέναντι στην Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Ο Παναγιώτης είπε και το άκουσαν όλοι “Κατερίνα, μην περπατάς, τρέχα”, ήταν 100% ειρωνικό. Η Αφροδίτη δεν το άκουσε γιατί έτρεχε, αλλά εμείς από τον πάγκο το ακούσαμε. Πιο καραγκιόζης δεν γίνεσαι από αυτό. Όχι, ήταν …τιμητικό αυτό που είπες», είπε ο Τόνι για τον Παναγιώτη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την Δαλάκα:

«Ο Κυριάκος, η Ρία κι εγώ διανύουμε μια κακή αλλαγή αγωνιστικά, δεν έχουμε πάρει πόντους. Δεν ήταν τιμητικό αυτό που είπε η Κατερίνα για μας, έτσι το πήραμε εμείς. Πριν γίνει η μίξη, είχε πει και στους τρεις μας ότι μας ήθελε στην ομάδα της, οπότε μας είχε πει ψέματα…».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης έθεσε ένα θέμα σχετικά με το γεγονός ότι ο Τόνι και άλλοι παίκτες είπαν ότι ο Hikmet τον κερδίζει σίγουρα, με τον Παναγιώτη να λέει στο τέλος: «Να χαρείτε με τα… τέτοια του Hikmet».

Δείτε το βίντεο: