Οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου θα είναι οι δύο καλλιτέχνες που στην εκπομπή της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» θα… τραβήξουν το βασικό κουπί με τα τραγούδια και τις μελωδίες τους.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ, οι δύο τραγουδοποιοί θα ενώσουν τις μουσικές τους μαζί με αγαπημένους φίλους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι οι: Αφροδίτη Μάνου, Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης, Τζώρτζια και Γιώργος Παπαποστόλου των «Μπλε», Μιρέλλα Πάχου, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Αγάπη Διαγγελάκη.

Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη, στον οποίο οι δυο καλλιτέχνες θα αφιερώσουν το «Είμαστε πια πρωταθλητές». Στο πάνελ θα είναι επίσης οι Δημοσθένης Ταμπάκος, Μαργαρίτα Μυτηλιναίου, Ιωάννα Παππά, Νίκος Ορφανός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Άννα Μενενάκου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ευγενία Παναγοπούλου, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Βασίλης Γιακουμάρος, Ειρήνη Κολιδά, Μάρα Δαρμουσλή, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Μαρίζα Γεωργίτση και Γιάννης Κυφωνίδης.