Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 3 δεν πήγε πολύ καλά για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μαγειρική σκυταλοδρομία έκανε τους διαγωνιζόμενους να αποδιοργανωθούν, να βουλιάξουν στο άγχος και τελικά να πάρουν πολύ χαμηλές βαθμολογίες.

Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα, με αρχηγό τον Τάσο και υπαρχηγό τον Σταμάτη, κι έτσι η κόκκινη καλείται να περάσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά της δοκιμασίας αποχώρησης.

Όπως εξήγησαν οι κριτές του MasterChef, ο Ντέιβιντ, ως αρχηγός, είχε στα χέρια του μία ασυλία και το δικαίωμα να την κρατήσει ή να την δώσει σε όποιον θέλει. Εκείνος, κερδίζοντας τον σεβασμό των συμπαικτών του, δεν την κράτησε και την έδωσε στη Γιάννα, η οποία δεν το περίμενε, όπως η ίδια είπε.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι της κόκκινης ομάδας μπήκαν ξανά στην κουζίνα διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία. Το καλύτερο πιάτο αυτή τη φορά το έφτιαξε ο Χρήστος, ο οποίος, όπως και η Γιάννα, θα μπορεί να ψηφίσει στη σημερινή ψηφοφορία αλλά δεν θα μπορούν οι συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.