Η WIND VISION υποδέχεται τη νέα πρωταγωνίστρια του Disney Junior

Η Fancy Nancy Clancy προβάλλεται καθημερινά στις 18:00


MEDIA
17:55
09/01/2019
Η WIND VISION υποδέχεται τη νέα πρωταγωνίστρια του Disney Junior
loading

Λάμψη και αστερόσκονη υπόσχεται να φέρει στη ζωή των μικρών τηλεθεατών της WIND VISION η Fancy Nancy Clancy, η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης νέας σειράς του Disney Junior που έκανε πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:00.

H Nancy θα εντυπωσιάσει μικρά και… μεγάλα παιδιά με την αδυναμία της στα φανταχτερά ρούχα, τους ευγενείς τρόπους της αλλά και το ταλέντο της να επηρεάζει τους ανθρώπους που την περιβάλλουν με θετική ενέργεια και φαντασία.

Όσοι βρίσκονται εκτός σπιτιού μπορούν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα μέσω της εφαρμογής WIND VISION που είναι διαθέσιμη σε Google Store και Αpp Store, ενώ όσοι χάσουν την προβολή της νέας σειράς λόγω διαβάσματος ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων μπορούν να κάνουν catch up έως και 7 ημέρες πριν.

Τέλος, η δυνατότητα Γονικού Ελέγχου επιτρέπει στους γονείς να κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται τόσο στην τηλεόρασή τους όσο και στις συνδεδεμένες φορητές συσκευές.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της WIND VISION καθώς και τη μοναδική προσφορά του Family Pack στα 9.90 ευρώ θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα WIND και το wind.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει