Στο στόχαστρο χάκερς έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η ιστοσελίδα Ημερόδρομος. Άγνωστοι τοποθέτησαν στην αρχική σελίδα τη φωτογραφία της Χρυσής Αυγής, με την εικόνα να συνοδεύεται από υβριστικό περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σε σχετική της ανάρτηση, υπήρξαν «χυδαίες, υβριστικές, γκεμπελικές αναφορές, με λεξιλόγιο του υποκόσμου και του κοινωνικού απόπατου, κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο σχετικό άρθρο, «η ιστοσελίδα «κατέβηκε» για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης».

Στο όλο θέμα τοποθετήθηκε και ο Νίκος Μπογιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook. «Ο Ημεροδρόμος είναι στον «αέρα». Η απελπισμένη ναζιστοεπίθεση εναντίον μας απέτυχε. Όλα συνεχίζονται κανονικά: Αποκαλύπτουμε και τσακίζουμε το ναζισμό και τους ναζί, όλο το χρόνο και κάθε στιγμή.

Στο σήμα της Χρυσής Αυγής και στα χιτλεροεμετικά τους σχόλια με τα οποία επιχείρησαν να μας λερώσουν η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι ό,τι τους πονάει περισσότερο: Η κόκκινη σημαία στη ναζιστική τους πατρίδα».