Έξαλλος ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν κρατήθηκε στο συμβούλιο των ομάδων λίγο πριν τη μονομαχία ξέσπασε για τη θέση του υποψήφιου που τον έθεσε ο αρχηγός της ομάδας του Δήμος Χαριστέας στο Nomads.

«Το παιχνίδι περνά σε διαπροσωπικό επίπεδο παρόλο που είμαστε μεγάλες ομάδες όσον αφορά στο αριθμητικό κομμάτι. Ο Δήμος έδειξε χθες όταν μου έδωσε την ψήφο του ότι κρίνει από ένα γεγονός και όχι από το συνολικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρνει ένας παίκτης. Κι αυτό για εμένα σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιος, ούτε θα πρέπει να είναι αρχηγός. Ο αρχηγός βλέπει σφαιρικά για κάθε άτομο και την απόδοση του και το τι έχει προσφέρει στην ομάδα», ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος κατηγόρησε τον Δήμο Χαριστέα πως τα κριτήρια του δεν είναι αγωνιστικά και ούτε λαμβάνει υπόψη του όλη την ομάδα, αλλά επέλεξε με βάση την παρέα του, αλλά και ως «αντίποινα» για παλαιότερες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι: «Όταν λες μπροστά σε όλη την ομάδα ότι εγώ δεν ψηφίζω κάποιον γιατί με κάνει και ξεχνιέμαι… Έχεις έρθει κοντά με την Αθηνά και τη Δήμητρα και δεν ψήφισες τη Δήμητρα και ψήφισες εμένα. Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος και δεν νιώθω ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης για να με στείλεις για μονομάχο».

«Θες να αλλάξουμε θέση; Γιατί έχεις πάθει εμπάθεια μαζί μου. Σε κανένα παρεάκι δεν είμαι, με όλους νομίζω…» διαμαρτυρήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη που φάνηκε να ευνοείται από την επιλογή του Χαριστέα.

«Μπορείτε να ρωτήσετε και τους συμπαίκτες σας. Σε κανέναν δεν αρέσει η αλήθεια και κανένας δεν μιλάει. Μόνο εγώ είμαι αυτός που μιλάει. Νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Αν είναι να φύγω σήμερα, θα φύγω με αξιοπρέπεια» συνέχισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.