Μεγάλες εντάσεις δημιούργησε, κυρίως στο σπίτι των κοριτσιών του Power of Love, το διαφορετικό κόκκινο δωμάτιο της Τρίτης. Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σήμερα ο Ανδρέας Ανδρεάνος θα δημιουργούσε τα «ζευγάρια» στο κόκκινο δωμάτιο, με όποιον τρόπο θα ήθελε αυτός. Ο Ανδρέας επέλεξε για την πρώτη συνάντηση τον Δώρο Παναγίδη και την Τζούλια Καραγιάννη.

Όταν η Αθηνά Χρυσαντίδου έμαθε ότι στο δωμάτιο ήταν ο Δώρος, έγινε έξαλλη με τον Ανδρέα και είπε: «Τραγικός! Μόνο αυτό έχω να πω. Τραγικός»! Η Αλεξάνδρα Ορφανού ωστόσο φάνηκε να μην συμφωνεί και αντέδρασε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Τραγικός γιατί; Επειδή άλλαξε τα ζευγάρια; Πλάκα έχει. Να μιλήσουν πήγαν οι άνθρωποι, όχι για να κάνουν κάτι. Παιχνίδι είναι…».

Εκεί ήταν που η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκρηκτική με την Αθηνά να λέει: «Βρε κοριτσάκι μου, για σένα μπορεί να είναι παιχνίδι, για μένα δεν είναι παιχνίδι» και την Αλεξάνδρα να απαντά: «Μη με λες κοριτσάκι μου, δεν μου αρέσει. Αλεξάνδρα με λένε».

Μεταξύ άλλων στην έντονη λογομαχία των δύο παικτριών η Αλεξάνδρα είπε στην Αθηνά ότι «αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου».