Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ που έχει πάρει μέρος σε μερικά από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο «Λοιπόν» για την τέχνη και την τηλεόραση και αποκάλυψε ότι δεν έχει «να πληρώσει τα χαράτσια!»

Αναφερόμενος στα σίριαλ είπε: «Δεν τα βλέπω καθόλου. Τα βλέπω μόνο για να μπορώ να βρίζω. Έχω παίξει κι εγώ σε τέτοια. Στην ανάγκη κι εγώ θα παίξω, αν μου δώσουν 5-10 χιλιάρικα, όχι για 500 ευρώ το μήνα. Επειδή προφασίζονται κρίση; Αυτοί λένε κρίση κι έρχονται με την Τζάγκουαρ και την Πόρσε. Εγώ πάω με το μηχανάκι ή με δανικό αυτοκίνητο. Τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου τις έχω καταθέσει, γιατί δεν είχα να πληρώσω τα τέλη».

Επιπλέον, είπε πως δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια: «Δεν έχω πληρώσει τίποτα, κανένα. Μας τα έχουν στείλει, αλλά δεν έχουμε να πληρώσουμε. Παλιά τρελαινόμουν, τώρα συστήνω: Μην πληρώνετε τίποτα. Δεν τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο, μόνος του και με τους φίλους του τα έφαγε. Ας τα πληρώσουν αυτοί, εγώ δεν έχω να δώσω».