Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γίνεται το πιο εναλλακτικό «ρεμάλι» της μικρής οθόνης στη νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega με τίτλο «Με λένε Βαγγέλη», η οποία βασίζεται στη γνωστή αμερικανική επιτυχία «My name is Earl» και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 22.00.

Ο Βαγγέλης κερδίζει 100.000 ευρώ σε ξυστό λαχείο. Η τύχη όμως δεν είναι με το μέρος του καθώς επιτόπου τον χτυπά ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει το λαχείο μέσα από τα χέρια του. Στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει, η γυναίκα του, η Ζήνα, του αποκαλύπτει πως τον παρατάει για τον Θανάση, τον μπάρμαν. Εκεί, παρακολουθώντας τηλεόραση, συνειδητοποιεί ότι τίποτα καλό δεν του συμβαίνει, επειδή δεν έχει κάνει ποτέ τίποτε καλό. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει.

Φτιάχνει μια λίστα με ό,τι κακό έχει προκαλέσει και ορκίζεται να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Από μια λίστα όπου καταγράφει τις κακές πράξεις του ο Βαγγέλης θα προσπαθεί σε κάθε επεισόδιο να τις σβήσει, κάνοντας αντίστοιχα μια καλή πράξη. Βοηθοί του στο όλο εγχείρημα θα είναι ο απολαυστικά αφελής αδερφός του, Μπίλι, και η
Νατάσα, η όμορφη Σέρβα καμαριέρα στο ξενοδοχείο όπου μένει.

Στο σίριαλ θα δούμε και αρκετές guest εμφανίσεις, με τη Μάγδα Τσαγγάνη και τον Περικλή Αλμπάνη να κάνουν ποδαρικό υποδυόμενοι ένα ζευγάρι.

Πηγή: tvnea.blogspot