Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα του Δημήτρη Καμπουράκη στο συνάδελφό του Γιώργο Αυτιά που δήλωνε την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι εργαζόμενοι του Alter, έκανε τον τελευταίο να αναθεωρήσει πολλά πράγματα.

«Σε τέτοιες στιγμές όλοι γινόμαστε μια γροθιά. Δεν υπάρχει ούτε AGB, ούτε τίποτα. Πάνω απ’ όλα είμαστε συνάδελφοι με οικογένειες και υποχρεώσεις» λέει στην Espresso ο Γιώργος Αυτιάς.

«Με το Δημήτρη Καμπουράκη, αν και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει αντιπαλότητα λόγω AGB, μας δένει μια γλυκιά ανάμνηση και φιλία από την εκπομπή του Ant1. Η στάση του με συγκίνησε ιδιαίτερα. “Γιώργο είμαστε μαζί σου” ήταν η πρώτη κουβέντα του. Από την πλευρά μου του ευχήθηκα να μη βρεθεί ποτέ στη θέση που είμαστε εμείς».

Άκουσα το Λάκη Λαζόπουλο στις εκπομπές του να υπεραμύνεται των δικαιωμάτων μας και να εύχεται όλη αυτή τη ιστορία στο Alter να έχει αίσιο τέλος. Παρ’ ότι έχω πέσει πολλές φορές στα δίχτυα της σάτιρας του, εντούτοις δεν θα μπορούσα να μην του τηλεφωνήσω και να τον ευχαριστήσω για τα λόγια του» πρόσθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.