Μια παλιά γνώριμη επέστρεψε στο My Style Rocks. Η Ραμόνα Βλαντή ήρθε στα επεισόδια της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου και της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου για να αναπληρώσει ως guest το κενό της απουσίας του Δημήτρη Σκουλού. «Θα είμαι αντικειμενική», δήλωσε πριν αρχίσει το διαγωνιστικό μέρος.

Ενώ είπε χαρακτηριστικά μετά την πασαρέλα: «Ένιωσα πολύ ωραία, είναι αγαπημένο παιχνίδι, το έχω πει πολλές φορές. Θυμήθηκα τη δεύτερη φορά που ήμουν κριτής. Θα είμαι αληθινή, όπως με ξέρει όλο ο κόσμος, αντικειμενική πάντα».

Το κοινό δεν την έχει ξεχάσει ποτέ και αυτό λόγω της ενεργής της παρουσίας τόσο στα διάφορα events των επωνύμων όσο και για τις αιχμηρές δηλώσεις της στις συνεντεύξεις της για το στυλ γνωστών γυναικών της επικαιρότητας.

Έτσι λοιπόν, δεν προκάλεσαν καμία εντύπωση τα τόσα μηνύματα στα social media που αποθέωναν τη Ραμόνα Βλαντή για την μικρή αυτή είσοδό της στο My Style Rocks, αφού έχει το θάρρος της γνώμης της και γνωρίζει πολλά για τη μόδα και το styling, ως πρώην μοντέλο.

Μάλιστα, η παρουσία της που άφησε μόνο καλές εντυπώσεις έβαλε σε σκέψεις τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και του Νίκου Γεωργιάδη, το κανάλι του Φαλήρου – που πλέον είναι ο παραγωγός του ριάλιτι μόδας, σκέφτεται να βγάλει και δεύτερο κύκλο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σε αυτόν, γίνονται σκέψεις να φρεσκαριστεί η εκπομπή και είναι η Ραμόνα Βλαντή στην κριτική επιτροπή στη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Ούτως ή άλλως, όπως ανέφερε ο διευθυντής του ΟΚ!, τα συμβόλαια των κριτών είναι διάρκειας όσο ο κάθε κύκλος MSR, που σημαίνει ότι αν γίνει δεύτερος κύκλος θα πρέπει να ξαναγίνουν συζητήσεις.

Η άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Παρότι τώρα στο επεισόδιο της Παρασκευής (27 Οκτωβρίου) το «κλίμα» στην κριτική επιτροπή φαινόταν να είναι αρκετά φιλικό προς το πρόσωπο της Ραμόνας Βλαντή, στο δεύτερο επεισόδιο που την είδαμε, αυτό της Δευτέρας (30 Οκτωρβίου), αφού εκείνη χαιρέτησε την Κατερίνα Καραβάτου και ευχαρίστησε για την φιλοξενία, είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει μια άσεμνη χειρονομία προς το μέρος της.

Σε άλλο δε, σημείο του επεισοδίου παρεξηγήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή από μια ατάκα της Ραμόνας Βλαντή. Αφορμή υπήρξε το σχόλιο που έκανε παίκτρια του διαγωνισμού μόδας, όταν ανέφερε πως θέλει να μιλά καλύτερα ελληνικά για να προσεγγίσει την πεθερά της.

Η Ραμόνα πήγε να αστειευτεί με το γεγονός πως και οι δύο δεν μιλούν καλά ελληνικά λέγοντας σε μια παίκτρια πως ίσως προτιμάει τα σχόλια της Σοφίας Χατζηπαντελή σε σχέση με τα δικά της επειδή είναι πιο καλά τα ελληνικά της.

Βέβαια, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν κατάλαβε το «χιούμορ» της Ραμόνας και φάνηκε, μάλιστα να εκνευρίζεται.

Ρ.Β.: Και εμείς το ίδιο. Θέλουμε πιο elevated λέξεις στα ελληνικά.

Σ.Χ.: Αυτή γελά με τον εαυτό της. Μην της δίνεις σημασία. Μιλάς με εμένα.

Ρ.Β.: Είναι καλύτερα τα ελληνικά της, κατάλαβες;

Σ.Χ.: Εγώ δεν μιλώ καλά ελληνικά και είμαι σε αυτήν τη θέση.

Ρ.Β.: Εγώ νόμιζα ότι έχεις χιούμορ αλλά…

Σ.Χ.: Αν θέλεις να δεις το χιούμορ μου, don’t worry, περίμενε να το δεις.

Ρ.Β.: Περιμένω.

Η πρώην νικήτρια του διαγωνισμού που έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν πως θα ήθελε να είναι στο My Style Rocks έχει καταφερθεί αρκετές φορές εναντίον της Σοφίας Χατζηπαντελή με δηλώσεις όπως «δίνουμε ψωμί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν» αλλά και «Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα. Εμένα αυτό με σκοτώνει».

Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή για την χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Οι fans της Ραμόνας Βλαντή, αναρωτήθηκαν όπως και όλοι όσοι είδαν το επεισόδιο για ποιον λόγο έγινε αυτή η χειρονομία εναντίον της κι εκείνη θέλησε να δώσει την απάντησή της. Όπως είπε: «Εγώ είμαι υπεύθυνη μόνο για το πώς φέρομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω! Είναι στενάχωρο για την ίδια να φέρεται έτσι!».

Το κοινό πάντως τάχθηκε υπέρ της Ραμόνας Βλαντή και μάλιστα πολλοί είπαν πως είδαν το My Style Rocks φέτος για πρώτη φορά εξαιτίας της, «απαιτώντας» να γίνει μόνιμη κριτής.

Κι αυτό φάνηκε και στα νούμερα της εκπομπής, τα οποία σε αυτόν τον κύκλο κυμαίνονται κάπου στη βάση. Η έλευση της Ραμόνας Βλαντή έκανε την τηλεθέαση του My Style Rocks να ανέβει κατά 3 περίπου μονάδες.

Η τηλεθέαση του My Style Rocks και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Στην εκπομπή πάντως της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε πως η απουσία του Δημήτρη Σκουλού έκανε τους συντελεστές να βρουν την ευκαιρία να κάνουν live castings με τις guest προσθήκες στην κριτική επιτροπή γιατί το My Style Rocks θα έχει και 2ο κύκλο στο άλλο μισό της σεζόν και θέλουν τα νούμερα να πάρουν την ανιούσα. Κάτι τέτοιο έγινε και με τη Ραμόνα Βλαντή που βρέθηκε στην θέση της κριτικής επιτροπής για δύο επεισόδια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Γέτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς ήταν συμφωνημένο να μείνει για 90 επεισόδια.