Το απόλυτο Barbie girl βρέθηκε στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ξεκουραστεί από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά. Την ίδια στιγμή που πολλές Ελληνίδες τρέχουν στα κομμωτήρια προκειμένου να αποκτήσουν το hair look της Μάργκο Ρόμπι στην πιο επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία του φετινού καλοκαιριού, την «Barbie», η ηθοποιός που «ζωντάνεψε» τη διάσημη κούκλα, επέλεξε την Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές της και για τα μπάνια της.

Και ενώ κανείς θα σκεφτόταν πως θα πετούσε μέχρι τη πολυδιαφημισμένη και κοσμοπολίτικη Μύκονο, εκείνη έκανε επέλεξε εξίσου πανέμορφα νησιά αλλά πιο ήσυχα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μαργκό Ρόμπι αρχικά στη Φολέγανδο όπου η κινηματογραφική Barbie δεν είχε στο πλευρό της τον… Κεν της μεγάλης οθόνης, κατά κόσμον Ράιαν Γκόσλινγκ.

To ekriti.gr απαθανάτισε την 33χρονη ηθοποιό σε έξοδό της σε ταβέρνα του νησιού όπου θέλησε να δοκιμάσει τοπικά ελληνικά φαγητά. Ντυμένη casual και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δείπνησε στο εστιατόριο του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

Μετά τις διακοπές της στην Φολέγανδρο, η Μargot Robbie επισκέφτηκε τη Σίφνο και η DailyMail δημοσίευσε φωτογραφίες με τη χολιγουντιανή σταρ να κάνει βουτιές σε μια παραλία μαζί με τον αγαπημένο της, Τομ Άκερλεϊ.

Η «Barbie» εθεάθη με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό σε παραλία του νησιού και έκλεψε όλα τα βλέμματα. Προς το παρόν, κανείς από τους δυο δεν έχει αναρτήσει στα social media υλικό από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία «Barbie» έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις. Μέσα σε λίγες ημέρες έσπασε κάθε ρεκόρ, ενώ η σκηνοθέτης της, Γκρέτα Γκέργουικ, γράφει τη δική της ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που κατακτά αυτήν την κορυφή του Χόλιγουντ.