Στην Ελλάδα βρίσκονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα όπου και πραγματοποιούν ολιγοήμερες διακοπές προτού επιστρέψουν στην προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στο επόμενο τουρνουά τένις.

Άλλωστε, μετά την ολοκλήρωση του Wimbledon, το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ σταδιακά θα κάνουν… μετάβαση από το γρασίδι στην σκληρή επιφάνεια μιας και τον επόμενο μήνα αρχίζει το US Open, η τελευταία Grand Slam διοργάνωση της σεζόν.

Έτσι, επέλεξαν την Ύδρα για να απολαύσουν το καλοκαίρι κι έκαναν στάση με το σκάφος τους. Η Πάουλα Μπαντόσα, μάλιστα, μοιράστηκε και ορισμένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Πόσταρε» μια φωτογραφία της με μπικίνι, έπειτα μια με τον αγαπημένο της Στέφανο Τσιτσιπά και τέλος ακόμη μια με τον Στέφανο και τον Πέτρο. Στην λεζάντα της έγραψε: «Τι είναι καλύτερο από έναν Τσιτσιπά; Να έχεις δύο».

Επίσης, ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα ανέβασαν και φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο νησί του Σαρωνικού στον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαδόσα πέρασαν ώρα απαντώντας σε ερωτήσεις των fans τους σε live στο Instagram και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο να παντρευτούν. Η Πάολα αμέσως έδειξε τα δάχτυλα της που ήταν χωρίς… δαχτυλίδι με τον Στέφανο να το βλέπει και να απαντά: «Δεν θέλω να κάνω spoiler. Δώστε λίγο χρόνο».