Η ηθοποιός Φανή Σπανού η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα υποδυόμενη την αφελή «Λιλή» στην σειρά «Λίφτινγκ» του Ant1 παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και μίλησε για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα.

«Παρόλο που δεν ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά το “Λίφτινγκ”, έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν στη σειρά “Αθώος ή ένοχος” με τον αγαπημένο μου, Μανούσο Μανουσάκη. Πάντα γελάς πολύ με τον Χάρη Ρώμα στα γυρίσματα.

Όταν ο Χάρης θέλει να βγάλει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι αυστηρός, όχι γιατί δεν σε συμπαθεί, αλλά επειδή θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Χάρης Ρώμας υπήρξε πολύ γενναιόδωρος μαζί μου και πάντα με προστάτευε υποκριτικά. Έχουμε μια φιλική σχέση με τον Χάρη και για πολλά χρόνια βρισκόμασταν. Τώρα έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε.

Η ατάκα που θυμάμαι ακόμα από το “Λίφτινγκ” είναι: ”Ο Μούλης μου”. Όταν με συναντούσε ο κόσμος στο δρόμο με φώναζε “Λιλή”. Στις συνεντεύξεις που έδινα εκείνη την εποχή στα περιοδικά, με ρωτούσαν αν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν μεγαλύτερο άντρα, όπως στη σειρά. Κάποια στιγμή υπήρξε ένας κύριος που μου έστελνε γράμματα στο θέατρο και ήθελε να με αγκαλιάσει, να μου μιλήσει.
Ορισμένες φορές αυτό σε φοβίζει, γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε παρακολουθεί και αναρωτιέσαι, πώς ξέρει κάποια πράγματα για την προσωπική σου ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοοποιός.