Σχετικά με τα έθιμα του Πάσχα και ειδικά με το βάψιμο αυγών μίλησαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (10/04). Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να τηρήσει το έθιμο του βαψίματος των αυγών καθώς όσες φορές το έχει προσπαθεί κάνει τόσο χάλια την κουζίνα της που μοιάζει με σκηνή εγκλήματος βγαλμένη από ταινία.

«Δεν μπορώ να βάψω ένα κόκκινο της προκοπής. Εγώ δεν μπορώ να βάψω αυγά, αν έχετε κάποιο κόλπο να μου πείτε. Σου λέει τα βουτάς μέσα και γίνονται αλλά εμένα δεν γίνονται. Γιατί να μην μπορώ; Δεν μπορώ. Έχω δοκιμάσει. Γίνονται με σχέδια χωρίς να τα έχω κάνει. Σχέδια σουρεαλιστικά. Γίνεται μέσα λες και βλέπεις τον Ντέξτερ. Είχα κάνει όλη την κουζίνα Ντέξτερ, είχε γίνει crime scene. Κάθε χρόνο δοκιμάζω. Τα κάνω όλα σπλάτερ σαν να είναι τόπος εγκλήματος», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την συμβούλεψε να παίρνει έτοιμα από το σούπερ μάρκετ και να μην ταλαιπωρείται άδικα. «Βγάλε από τη ζωή σου πράγματα που δεν… Τι ζορίζεσαι; Κάποιες μάχες τις χάνουμε. Πάρ’το απόφαση» της είπε χαρακτηριστικά.