Η Ανδρομάχη το τελευταίο καιρό έχει δεχτεί ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, μετά την απόφασή της να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρει πως να συμπεριλάβει το τραγούδι «παράλληλη αγάπη» σε ένα medley της. Η κίνησή τη αυτή είχε σχολιασθεί έντονα από τον συνθέτη του τραγουδιού, Κώστα Μηλιωτάκη, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως «η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια».

Η ίδια, ωστόσο, δε φαίνεται να ενοχλείται και συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και τις σέξι εμφανίσεις της.

@andromache_dim

Το φτάσατε 1.1Μ views εδώ στο Tik Tok,δεν γινόταν,λοιπόν,να σας αφήσω έτσι❤️‍🔥 9/2 save the date🫶🏽 #andromache #paralliliagapi #medley #live #artist #music #greek #greektiktok #foryoupage #fyp #μπεςφοργιουγαμω #trending #mpesfypgamw #fypシ #loveyou #thankyou

♬ πρωτότυπος ήχος – Andromache_dim

Στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά μαζί με τον Νίκο Βέρτη, οι στιλιστικές επιλογές της Ανδρομάχης καταφέρνουν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Στη τελευταία της εμφάνιση, η 28χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο αναδεικνύει το όμορφο σώμα της.

Η δημοσίευση της Ανδρομάχης συγκέντρωσε σχεδόν 24 χιλιάδες likes, ενώ στα σχόλια οι χρήστες του Instagram την επαινούν για τη φωνή και το καταπληκτικό της σώμα.

Υπενθυμίζεται πως η Ανδρομάχη είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιών της Eurovision το 2022, χωρίς, όμως, να καταφέρει να περάσει στον τελικό.