Η Hunter Schafer κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση. Η πρωταγωνίστρια του Euphoria εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μετά την απονομή των Όσκαρ 2023 στο Vanity Fair Oscar Party.

Η 24χρονη ηθοποιός και τρανς μοντέλο – η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο prequel του Hunger Games «The Ballad of Songbirds and Snakes» – φόρεσε μια δημιουργία που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία….

Η Schafer για το πάρτι επέλεξε μια δημιουργία της Ann Demeulemeester η οποία αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Το κάτω μέρος ήταν μια μακριά φούστα από μετάξι ενώ το πάνω αποτελούνταν από ένα φτερό το οποίο άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του στήθους της. Το όλο σύνολο συνόδεψε με λευκές γόβες.

Ποια είναι η Hunter Schafer

Η Hunter Schafer είναι Αμερικανίδα τρανς μοντέλο, ηθοποιός, καλλιτέχνης και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των LGBT. Είναι επίσης γνωστή για τον ρόλο της ως Τζουλς στο δράμα του HBO του 2019, Euphoria. Η Schafer γεννήθηκε στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας από την Κέιτι Σέιφερ και τον Μακ Σέιφερ, ο οποίος είναι πάστορας στην εκκλησία Hudson Memorial Presbyterian Church.

Σε μια συνέντευξή της, είπε ότι το Διαδίκτυο τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την ταυτότητα φύλου της, χρησιμοποιώντας το YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα για να μάθει σχετικά με τους χρόνους μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο.