Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουιζίδου το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) και μεταξύ άλλων μίλησε για τους λόγους που απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για την… κλωτσιά του Γιάννη Μπέζου για την οποία όμως τον ευχαριστεί.

«Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε;» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο αποκαλύπτοντας ότι κατέβηκε στην Αθήνα λόγω μιας οντισιόν της Ξένιας Καλογεροπούλου. Είχε μεγάλο άγχος πριν πρωτοβγεί στο σανίδι αλλά έχει να ευχαριστεί τον Γιάννη Μπέζο που της έδωσε το «σπρώξιμο» που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε. Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει» είπε η Ρένια Λουιζίδου.