Μία γυναίκα, φανατική της γυμναστικής έχει ενθουσιαστεί με τη νέα ταινία «She-Hulk» της Disney, και δίνει τα λεφτά της στα στοιχήματα δύναμης για κορίτσια. Η 37χρονη Fafa Araujo, πηγαίνει στο γυμναστήριο έως και τρεις ώρες την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα – και έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram που την θαυμάζουν για τη μυώδη σωματική της διάπλαση. Η Βραζιλιάνα, που τώρα μένει στο Σικάγο, λέει ότι χρειάζεται «αφοσίωση, συνέπεια και ώθηση» για να κρατήσει το σώμα της να φαίνεται τόσο απίστευτα γυμνασμένο.

«Ακούω το σώμα μου – αν χρειαστώ μια μέρα άδειας, θα το πάρω, αλλά αν δεν χρειάζομαι μια μέρα άδειας και νιώθω καλά, θα γυμνάζομαι κάθε μέρα». είπε η Araujo στο Jam Press σε μια νέα συνέντευξη, π[ου μεταδίδει η nypost.

Η λάτρης του γυμναστηρίου λέει ότι άρχισε να γυμνάζεται για πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών, λέγοντας: «Ακόμα θυμάμαι ότι ήμουν στο σχολείο και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γυρίσω σπίτι, να καθαρίσω το σπίτι, να βοηθήσω τη μαμά μου και μετά να με πήγαινε στο γυμναστήριο».

Μέχρι τα 15 της, η Araujo λέει ότι είχε «αναπτύξει μια ωραία σωματική διάπλαση με χοντρά πόδια» και δεν ονειρευόταν ποτέ να εγκαταλείψει την έντονη προπόνησή της.

Η μυώδης καλλονή αποκάλυψε επίσης ότι τρώει επτά γεύματα την ημέρα για να τροφοδοτήσει το σώμα της για τις προπονήσεις της στον μαραθώνιο. Η Araujo θεωρείται πλέον σταρ των social media, με 457.000 ακολούθους στο Instagram, όπου επιδεικνύει συχνά τους σχισμένους κοιλιακούς και τα καλογυμνασμένα πόδια της. Ένα πρόσφατο βίντεο με την φανατική της γυμναστικής να γυμνάζεται με ένα μικροσκοπικό μπικίνι έγινε viral — και έκανε τους παλμούς των αντρών να χτυπάνε κόκκινο.

«Πόσα push-ups έκανα; Έχασα το μέτρημα! Αλλά έτσι παίρνω μια αντλία στην πισίνα τα Σαββατοκύριακα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Πολλοί θαυμαστές, ωστόσο, δεν μετρούσαν – αντίθετα απλά την κοιτούσαν με την γυναίκα να φορά μόνο με ένα καυτό ροζ κορδόνι G.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθώ αυτό τον τρόπο (γυμναστικής)», έγραψε ένας θαυμαστής, βάζοντας ένα emoji με καρδιά. «Αυτό το σώμα είναι εκπληκτικό και τόσο όμορφο», είπε ένας δεύτερος θαυμαστής, πριν γράψει κάποιος άλλος: «Σ’αγαπώ!» . Η Araujo δεν αποκάλυψε εάν θα την ενδιέφερε να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού, αλλά σίγουρα κάνει συγκρίσεις με την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Disney+ «She-Hulk: Attorney at Law». Σε εκείνη την παράσταση, η ηθοποιός Τατιάνα Maslany υποδύεται μία δικηγόρο που μεταμορφώνεται σε μια μεγάλη, ισχυρή, πράσινη εκδοχή του εαυτού της, μήκους 7 μέτρων. Η Maslany μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο, απαντώντας σε «μη ρεαλιστικά πρότυπα» που περιβάλλουν τα σώματα των γυναικείων υπερηρώων.