Σε ρινγκ μετατράπηκε γι’ άλλη μια φορά το μαγαζί που εμφανίστηκε ο Snik στην Κατερίνη. Θαμώνες που είχαν πάει να τον ακούσουν κατέβραψαν σε βίντεο την στιγμή που έπεσε άγριο ξύλο ενώ ο τράπερ φάνηκε να κατεβαίνει από τη σκηνή και να εμπλέκεται και εκείνος στο περιστατικο.

Ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε την δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγιναν, ζήτησε συγγνώμη ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να μείνει άπραγος.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Νέα βίντεο από τον ξύλο σε συναυλία του Snik στην Κατερίνη

Νέα βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα από το άγριο ξύλο που έπεσε σε κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια ενός live του Snik. Στα νέα βίντεο αποτυπώνεται η αγριότητα με την οποία θαμώνες του μαγαζιού επιτίθενται σε άλλους πελάτες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως γνωστό τι ξεκίνησε τη συμπλοκή, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος πέταξε πάνω στην σκηνή ένα παγκάκι και στη συνέχεια σαμπάνια.