Η διάσημη influencer Γκάμπι Χάνα, η οποία ονομάζεται και TraumaQueen, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια ακόλουθους, δέχτηκε την επίσκεψη αστυνομικών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη, μετά από μια σειρά αλλόκοτων αναρτήσεων που έκανε στο TikTok που προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των πολυάριθμων φαν της.

Σύμφωνα με το metro.co.uk, επρόκειτο για περίπου 100 αναρτήσεις, όλες μικρής διάρκειας, σε διάστημα 24 ωρών, στις οποίες η 31χρονη φαίνεται στο σπίτι της να γελάει υστερικά, να κλαίει, να φωνάζει, ενώ μερικές φορές να λέει πως είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπο στη Γη και μάλιστα να ισχυρίζεται ότι κάποιος είχε εισβάλει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το TMZ, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες δέχτηκε πολλές κλήσεις από followers της Γκάμπι Χάνα στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok, που ζητούσαν να πάει κάποιος να ελέγξει εάν η influencer είναι καλά στην υγεία της. Το LAPD έστειλε μια ομάδα για να εκτιμήσει την ψυχολογική κατάσταση της νεαρής και, αφού της μίλησαν, έκριναν ότι «δεν αποτελεί απειλή ούτε για τον εαυτό της ούτε για οποιονδήποτε άλλον» και της επέτρεψαν να παραμείνει στο σπίτι της.

Δείτε κάποια από τα βίντεο που αναστάτωσαν τους ακολούθους της: