Δικαστής της Βιρτζίνια των ΗΠΑ απέρριψε την Τετάρτη (13/7) αίτημα της ηθοποιού Άμπερ Χερντ για νέα δίκη στην υπόθεση δυσφήμισης που έχασε από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Οι δικηγόροι της Χερντ είχαν ζητήσει από τη δικαστή Πένι Αζκαράτε να ακυρώσει την ετυμηγορία που επιδίκασε 10 εκατομμύρια δολάρια στον σταρ της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και να κηρύξει κακοδικία, αλλά η δικαστής απέρριψε το αίτημα.

Στο μεταξύ, ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος ετοιμάζει την επανεμφάνισή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα με διάφορες πλατφόρμες να φημολογείται ότι του έχουν κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες τους, φέρεται να αφιέρωσε τραγούδι στην πρώην σύζυγό του.

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι είναι ένα από τα δύο που έχει γράψει ο ηθοποιός και περιλαμβάνονται σε ένα άλμπουμ με τίτλο «18», το οποίο έγινε σε συνεργασία με τον Βρετανό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ.

To άλμπουμ ξεκινά με το τραγούδι «This is a Song for Miss Hedy Lamarr» το οποίο είναι του Ντεπ.

Σύμφωνα με τον Μπεκ: «Όταν ο Τζόνι κι εγώ αρχίσαμε να παίζουμε μαζί, πραγματικά πυροδοτήθηκε το νεανικό μας πνεύμα και η δημιουργικότητά ματς. Αστειευόμασταν πως νιώθαμε ξανά 18 και κάπως έτσι αυτό έγινε και ο τίτλος του άλμπουμ». Έπειτα ανέφερε, «Έμεινα κατάπληκτος. Αυτό το τραγούδι είναι ένας από τους λόγους γιατί ζήτησα από τον Ντεπ να κάνει άλμπουμ μαζί μου».

Με την σειρά του ο Ντεπ είπε για τον κιθαρίστα, «Είναι εκπληκτική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Τζεφ, έναν από τους πραγματικά μεγάλους και κάποιον που έχω το προνόμιο να αποκαλώ αδερφό μου».

Στο άλμπουμ που ηχογραφείται τα τελευταία τρία χρόνια, περιλαμβάνονται 13 κομμάτια, εκτός από τα δύο τραγούδια σε στίχους και μουσική του Ντεπ.

Μεταξύ αυτών διασκευές καλλιτεχνών της Motown καθώς και μπάντες ή τραγουδοποιοί όπως οι Beach Boys, Τζον Λένον και Velvet Underground.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο TikTok ανάρτησε ένα video από την πρόσφατη περιοδεία με τον Μπεκ, με λεζάντα, «πήγαμε παντού μαζί, είδαμε τα πάντα μαζί. Περπατήσαμε τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, κι αυτό επειδή ενδιαφερθήκατε. Και τώρα θα προχωρήσουμε μαζί».