Το να είσαι στη βιομηχανία του θεάματος για πάνω από τρεις δεκαετίες σίγουρα έχει το τίμημά του, ειδικά σωματικά, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να προσεγγίζει αυτή την ανάληψη σαν πρόκληση, και μάλιστα ανατρέποντας την. Η τριπλή ιδιότητά της ως ηθοποιού, τραγουδίστριας και χορεύτριας ήταν μονόδρομος για την αφοσίωσή της στην υγεία και τη γυμναστική καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της και τα στοιχεία του αυστηρού τρόπου ζωής της γίνονται άμεσα εμφανή σε όλες τις φωτογραφίες και εμφανίσεις της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο λόγος που δεν πίνει αλκοόλ

Τζένιφερ Λόπεζ

«Φρόντιζα τον εαυτό μου και τώρα αυτό φαίνεται», δήλωσε η Λόπεζ στο InStyle το 2020. Η διατήρηση μιας σταθερής και συνεπούς ρουτίνας άσκησης αποτελεί βασικό συστατικό του τρόπου με τον οποίο η Λατίνα σταρ φροντίζει τον εαυτό της. Ένας από τους προσωπικούς της γυμναστές, ο Dodd Romero, δήλωσε στο Oprah Daily το 2019 ότι «γυμνάζεται για περίπου μία ώρα, τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα, εστιάζοντας σε διαφορετικά μέρη του σώματος κάθε φορά».

Πέρα από τις βαριές προπονήσεις, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα «πάθη» στα οποία η Λόπεζ δεν ενδίδει, και ίσως αυτό να την έχει βοηθήσει στο να αποδίδει προς το καλύτερο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα του δέρματός της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αποκαλύψει ότι προσπαθεί να μείνει μακριά από το ποτό και το κάπνισμα για να διατηρήσει το καταπληκτικό της δέρμα. Η J.Lo δεν καταναλώνει επίσης καφέ. «Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν καταναλώνω καφεΐνη», δήλωσε στο παρελθόν στο Us Weekly και συμπληρώνει πως «Αυτό πραγματικά καταστρέφει το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις».

Εκτός από τον περιορισμό του εαυτού της από πιθανές βλαβερές και εθιστικές ουσίες, η Λόπεζ φροντίζει να δίνει προτεραιότητα στον επαρκή ύπνο. «Λατρεύω τις εννέα ή δέκα ώρες, αλλά ποτέ δεν μπορώ να το πετύχω αυτό», δήλωσε. «Έτσι, οι επτά ή οκτώ είναι υποχρεωτικές. [Αν δεν το κάνω] απλά δεν αισθάνομαι καλά. Αρχίζω να νιώθω τρελή, γίνομαι συναισθηματική και νιώθω κουρασμένη όλη την ώρα».

Επειδή είναι τόσο ομιλητική σχετικά με το τι έχει λειτουργήσει για την υγεία της, οι επικριτές ήρθαν για εκείνη το 2021, αφού χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι τεκίλα, κάνοντας διαλείπουσες γουλιές, ως σκηνικό σε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Cambia el Paso» (σύμφωνα με τη Mirror), καθώς ο μέλλον σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, είναι ως γνωστόν επιρρεπής στο αλκοόλ. Πλέον νηφάλιος, ωστόσο, αφού πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης πολλές φορές το 2017 και το 2018, όπως ανέφερε το Us Weekly.

Όταν ο Άφλεκ δήλωσε στο «The Howard Stern Show» το 2021 ότι έπινε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ επειδή ένιωθε «παγιδευμένος», η Λόπεζ υπερασπίστηκε τον αρραβωνιαστικό της στο People: «Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο σεβασμό για τον Μπεν ως πατέρα, ως συν-γονέα και ως άνθρωπο», είπε.