Η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού φαίνεται ότι έχουν βρει γαλήνη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε δημόσια έξοδο, με το αγαπημένο ζευγάρι της αμερικανικής showbiz να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που είχαν συγκεντρωθεί γύρω τους.

Σύμφωνα με το justjared.com, ο φακός εντόπισε την 52χρονη τραγουδίστρια και τον 49χρονο στο πάρκινγκ του «Soho House» που βρίσκεται στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή, λόγω επαγγελματικής συνάντησης.

Συγκεκριμένα, σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ του Netflix που ονομάζεται «Halftime», το οποίο περιγράφει την ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και ιδιωτικό επίπεδο.

Το ντοκιμαντέρ της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» της Νέας Υόρκης και αρχίζει με την Λατίνα σταρ να τονίζει ότι «δεν το κάνω για το βραβείο». «Το κάνω αυτό για να συνδεθώ με τους ανθρώπους και να νιώσουν πράγματα», προσθέτει στη συνέχεια, ενώ συζητά την απέχθεια της για τα Όσκαρ, λέγοντας ότι πάλευε πάντα «να την ακούσουν, να τη δουν, να την πάρουν στα σοβαρά» στο Χόλιγουντ.

«Ήταν δύσκολο. Απλώς είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έπρεπε πραγματικά να καταλάβω ποια ήμουν και να πιστέψω σε αυτό και να μην πιστεύω σε τίποτα άλλο», ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του trailer.

Στη συνέχεια, ακούγεται ο αρραβωνιαστικός της Μπεν Άφλεκ που αφηγείται ότι «της είπα μια φορά “Δεν σε ενοχλεί αυτό;” και απάντησε “το περίμενα αυτό”».

Ο επικείμενος γάμος που καθυστέρησε… 19 χρόνια

Η mirror.co.uk αναφέρει ότι μεταξύ άλλων, ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν τραβήξει τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πλησιάζει ο επικείμενος γάμος τους. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το γεγονός έμοιαζε με παραμύθι, καθώς είχε ανακοινωθεί το 2003 όταν ακόμα Λόπεζ και Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά.

Για ένα χρόνο όμως δεν έδωσαν καμία λεπτομέρεια στη δημοσιότητα, μέχρι που το 2004 ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πλέον μαζί και πως έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Παρόλα αυτά, πλέον φαίνεται ότι τίποτα δεν πρόκειται να ματαιωθεί, ενώ πηγή από τον κοντινό κύκλο του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό Closer και δήλωσε ότι «είναι μαζί και σχεδιάζουν το μακροπρόθεσμο μέλλον τους, αλλά ο Μπεν σέρνει πολύ τα πόδια του όταν πρόκειται για την οργάνωση του γάμου – και αυτό αγχώνει την Τζεν… Φαίνεται ότι ο Μπεν είναι χαρούμενος που περιμένει τον επόμενο χρόνο για να παντρευτεί. Αυτός και η ομάδα του έχουν πει στους ανθρώπους ότι θα είναι μια αρκετά μεγάλη δέσμευση και είναι χαρούμενοι που κάνουν το πράγμα τους χωρίς κανένα άγχος».

Όμως η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φοβάται για το ενδεχόμενο να ματαιωθεί ξανά ο γάμος τους, καθώς τόνισε ότι «δεν μπορεί να μην ανησυχεί μήπως ακυρωθεί ο γάμος την τελευταία στιγμή».

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Η βρετανική «The Sun» σημειώνει ότι παρά τα διάφορα προβλήματα και κυρίως σκαμπανεβάσματα μεταξύ του γνωστού ζευγαριού, η τελική πρόταση γάμου ήταν ιδιαίτερα ρομαντική και ένα γεγονός που θα μείνει για πάντα στο μυαλό της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως είχε πει η ίδια.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα χρόνο επανασύνδεσης, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου, την στιγμή που απολάμβανε το αφρόλουτρο της.

«Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη Γη (σ.σ στο αφρόλουτρο), η αγάπη μου έπεσε στο ένα γόνατο και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα προσπαθώντας να καταλάβω ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα “ναι, φυσικά ναι”».