Ο ράπερ 50 Cent αγόρασε το σπίτι των 4.645 τ.μ. του πρώην πυγμάχου Μάικ Τάισον στο Farmington του Κονέκτικατ για 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Όταν ο Τάισον χρεοκόπησε το 2003, αναφέρει το housedigest.com, έπρεπε να πουλήσει κάποια από τα περιουσιακά του στοιχεία, με το σπίτι του στο Κονέκτικατ να φιγουράρει πρώτο στη λίστα.

Το σαλόνι στην έπαυλη 50 Cent

Με 21 υπνοδωμάτια, δύο πισίνες, πολλές αίθουσες παιχνιδιών, δύο γήπεδα μπάσκετ, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και πολλά άλλα, η συντήρησή του είναι αρκετά δαπανηρή, με τον 50 Cent να πληρώνει μηνιαίως περίπου 50.000 δολάρια για την συντήρηση του αρχοντικού.

Λόγω του υψηλού κόστους διατήρησης του σπιτιού, ο 50 Cent αποφάσισε να διαθέσει το σπίτι στην αγορά για 18,8 εκατομμύρια δολάρια. Έμεινε στην αγορά για 12 χρόνια προτού μειώσει την τιμή του στα 3,1 εκατομμύρια δολάρια και, έτσι, κατάφερε να το πουλήσει στον Αμερικανό επιχειρηματία Casey Askar, ιδιοκτήτη πολλών εστιατορίων γρήγορου φαγητού, το 2019.

Η τραπεζαρία στην έπαυλη 50 Cent

50 Cent: Μέσα στο πολυτελές αρχοντικό του ράπερ που παλαιότερα ανήκε στον Μάικ Τάισον

Το κτήμα στο Κονέκτικατ έχει 21 υπνοδωμάτια και 25 μπάνια, πολλές αίθουσες παιχνιδιών με τραπέζια μπιλιάρδου, πόκερ και ρουλέτας, home cinema, ένα νυχτερινό κέντρο, ένα στούντιο ηχογράφησης, ένα γυμναστήριο, ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ και μια εσωτερική πισίνα.

Η εσωτερική πισίνα στην έπαυλη 50 Cent

Ένα μαρμάρινο δάπεδο αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό σε όλο το σπίτι, ενώ δύο σκάλες οδηγούν στον δεύτερο όροφο. Στον επάνω όροφο, βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα με υπέροχη θέα στον κήπο. Οι ντουλάπες έχουν γυάλινη πρόσοψη, συμβαδίζοντας με το πολυτελές στυλ του σπιτιού. Επίσης, υπάρχουν 25 μπάνια, τα περισσότερα από τα οποία είναι διακοσμημένα με τεράστιες μπανιέρες, καμπίνα ντους από γυαλί και μεγάλους καθρέφτες με έντονο φωτισμό με μαρμάρινο δάπεδο -όλα με τεράστια παράθυρα που βλέπουν στους κήπους, όπως και τα περισσότερα υπνοδωμάτια.

Η έπαυλη χαρακτηρίζεται για τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο. Οι περισσότεροι από τους τοίχους είναι βαμμένοι λευκοί στο φουαγιέ και έχουν σκούρα ξύλινα στοιχεία, σύμφωνα με το Business Insider. Η ανοιχτή κάτοψη οδηγεί στην τραπεζαρία, όπου ένας διαμαντένιος πολυέλαιος κρέμεται πάνω από την τραπεζαρία που περιβάλλεται από λευκές καρέκλες, ενώ μίνιμαλ διακόσμηση διακρίνει το χώρο γενικότερα.

Το δωμάτιο στην έπαυλη 50 Cent

Ο υπέροχος και τεράστιος εξωτερικός χώρος της έπαυλης

Παρόλο που το αρχοντικό έχει πολύ όμορφη εσωτερική διακόσμηση, ο εξωτερικός χώρος έχει πολλά να προσφέρει, επίσης. Το σπίτι περιβάλλεται από μια πληθώρα δέντρων πίσω από μια μεταλλική πύλη με ένα άγαλμα λιονταριού που οδηγεί στο δρόμο και την είσοδο του σπιτιού, σύμφωνα με το Business Insider. Υπάρχουν μονοπάτια ιδανικά για περιπάτους ή ποδήλατο γύρω από το κτήμα, καθώς και ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ που έχει τυπωμένο το όνομα της ομάδας του 50 Cent. Δίπλα σε αυτό, βρίσκεται μια λιμνούλα και ένας ξενώνας με θέα στο νερό μακριά από το κύριο σπίτι.

Η εξωτερική πισίνα στην έπαυλη 50 Cent

Η εξωτερική πισίνα είναι το πιο πολυτελές χαρακτηριστικό του εξωτερικού χώρου του κτήματος, η οποία περιβάλλεται από πλακόστρωτα και ξαπλώστρες. Δεν είναι η μεγαλύτερη πισίνα, αλλά έχει το δικό της σπήλαιο από πέτρινους τοίχους και περισσότερες ξαπλώστρες για να προστατεύεται κανείς από τις ακτίνες του ήλιου.