Η Μάρω Λεονάρδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού αναφέρθηκε στα προσωπικά της και στην επαγγελματική της ζωή.

Αρχικά σημείωσε ότι πήρε την απόφαση να συνταξιοδοτηθεί, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο, αφού πάντα είχε υποχρεώσεις.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα φύγω. Είχα κουραστεί. 21 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση είναι πολλά και 33 χρόνια στη δημοσιογραφία επίσης είναι πολλά. Τη δουλειά την έβλεπα σαν δέσμευση. Βγήκα στη σύνταξη. Είχα το προνόμιο να βγω με μειωμένη σύνταξη ως μητέρα με ανήλικο. Είχα αυτή την πολυτέλεια να μπορώ να βγω στη σύνταξη. Ήθελα πάρα πολύ να βγω στη σύνταξη γιατί ήθελα να έχω ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο συνδυασμό αστρολογίας και ψυχοθεραπείας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ως Σκορπιός στο ζώδιο δεν μένω ήσυχη. Ξεκίνησα για να ψυχαναλυθώ εγώ και σιγά σιγά μπήκα στην εκπαίδευση… Αναρωτήθηκα τι θέλει να πει ο παππούς Φρόιντ και ο κάθε ψυχαναλυτής; Είμαι ακόμα στην εκπαίδευση και δεν κλέβω τα εύσημα από τους ειδικούς. Και στην ψυχοθεραπεία και στην αστρολογία ψάχνεις πρώτα τον εαυτό σου. Εάν δεν καταφέρεις να βρεις τον εαυτό σου δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλον ούτε να του φτιάξεις τον αστρολογικό χάρτη… Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, όμως για μένα συναντώνται».