Λόγω της ταραχώδους σχέσης τους τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα μπορεί να φαίνονται σαν ένα απίστευτα περίεργο αξεσουάρ για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Κι όμως η νυν σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου φόρεσε ένα χαρακτηριστικό κολιέ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, διαμορφωμένο, ωστόσο, σε ένα άλλο αξεσουάρ.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ακόμα κι αν έχετε ελάχιστες γνώσεις για τη βρετανική μοναρχία, πιθανότατα τουλάχιστον γνωρίζετε την περιβόητη σχέση που έλαβε χώρα μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όσο ο πρώτος ήταν ακόμη παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το 1994, λοιπόν, ο πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι ήταν άπιστος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το ζευγάρι το 1996 χώρισε επίσημα και το 2005 ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Πάρκερ Μπόουλς.

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το πρόσωπο που δεν περιμένατε ποτέ να φορέσει τα κοσμήματά της

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύμφωνα με το Geo News και όσα αναφέρει το thelist.com, εθεάθη να φορά ένα κόσμημα που φορούσε κάποτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εμφάνισης. Και μάλιστα, το αλλοτινό κολιέ της αγαπημένης και άτυχης πριγκίπισσας του λαού είχε αλλοιωθεί για να διαμορφωθεί μια νέα καρφίτσα. «Αυτή η απίστευτη καρφίτσα μοιάζει να έχει λευκά διαμάντια τεσσάρων καρατίων, για να μην αναφέρουμε ένα εκπληκτικό μενταγιόν σμαραγδένιο Cabochon τριών καρατίων», είπε ο κοσμηματοπώλης Maxwell Stone. «Αν και η καρφίτσα ήταν κάποτε ένα κολιέ που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η αλλαγή δεν θα είχε μεγάλη επίδραση στην αξία του βασιλικού κομματιού, ειδικά αν είχε επανασχεδιαστεί πρόσφατα», πρόσθεσε.

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Ενώ η ιδέα της Πάρκερ Μπόουλς να αλλάξει τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα μπορεί να εξοργίσει πολλούς από τους θαυμαστές της, το Showbiz CheatSheet ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής κοσμημάτων της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην πραγματικότητα δεν ήταν δική της. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα των κοσμημάτων που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι κειμήλια της βασιλικής οικογένειας που πέρασε η αείμνηστη Βασιλομήτωρ στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ευτυχώς, ωστόσο, πολλά από τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα πέρασαν στους γιους της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι έκτοτε έχουν δώσει τα ιστορικά κοσμήματα στις συζύγους τους.