Για τα σχέδια τους, τον γάμο τους και το μέλλον τους μίλησαν στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη λίγο μετά το τέλος του «The Bachelor» του ριάλιτι που τους έκανε ζευγάρι ο Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York.

Δείχνοντας on air των έρωτά τους οι δύο τους μίλησαν τη Δευτέρα (20/12) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

«Έχω κάνει τόσα παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν. Όπως είπα και στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε πολλές στιγμές μαζί, να περάσουμε καλά και να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας» είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε συχνά δεδομένου ότι ότι υπάρχει χιλιομετρική απόσταση» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

The Bachelor – Αθηνά New York: Θέλω να χορεύω με τα πεθερικά μου

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Αθηνά New York η οποία κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά μιλώντας για τον γάμο τους και ειδικότερα λέγοντας «θέλω να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ωραίο παπά, να έχουμε άσπρα περιστέρια».

«Ήθελα να παντρευτώ Σαντορίνη αλλά πήγαμε εκεί και ήταν σαν να ήταν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun όπως η Κρήτη. Ή Ικαρία ή Κύπρο, μου αρέσουν όλα τα νησιά» πρόσθεσε.

Δείτε την πρώτη τους κοινή συνέντευξη: