«Τα τελευταία ραντεβού με την Αθηνά και την Άννα ήταν καθοριστικά. Με βοήθησαν πολύ για να πάρω την τελική μου απόφαση». Αυτά είναι τα λόγια του Αλέξη Παππά λίγες ώρες πριν φτάσει στο τέλος του το μαγικό ταξίδι της αγάπης στο The Bachelor 2.

Πριν 4 μήνες, ο Αλέξης Παππάς έκανε την εμφάνιση του στο Bachelor και ξεκίνησε ένα συναρπαστικό, μαγικό ταξίδι αναζητώντας την αληθινή αγάπη.

Γνώρισε 25 γοητευτικές γυναίκες με δυναμικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε για όλους μια ρομαντική περιπέτεια, γεμάτη διεκδίκηση και αληθινά συναισθήματα. Έζησαν τα πιο παραμυθένια ραντεβού.

Άνοιξαν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον και μοιράστηκαν στιγμές και εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα. Όμως όσο πλησίαζαν πιο κοντά στην καρδιά του, ο ανταγωνισμός μεγάλωνε. Κάθε εβδομάδα τα συναισθήματα γίνονταν πιο δυνατά και οι Τελετές των Ρόδων μια σκληρή δοκιμασία.

Την Παρασκευή (17/12) στον Alpha το ταξίδι της αγάπης ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη. Η Αθηνά και η Άννα ήταν οι φιναλίστα που διεκδικούσαν την καρδιά του Αλέξη.

Σε ποια πρόσφερε το μονόπετρο; Ποια επέλεξε για σύντροφό του;

Σε… αναμμένα κάρβουνα φάνηκε πως κάθονταν και οι χρήστες του twitter οι οποίοι με το που ξεκίνησε ο τελικός… κέντησαν με τα τιτιβίσματα τους.

Η Άννα δεν ήξερε ότι η Σαντορίνη έχει ηφαίστειο

Ο εργένης, αποφάσισε να περάσει μία μέρα ξεχωριστά με την καθεμία, με την Άννα να είναι, όπως πάντα, η πρώτη που αποφάσισε να πάρει μαζί του, σε μια κρουαζιέρα γύρω από το νησί.

Το ξύλινο καράβι σήκωσε άγκυρα μόνο για τους δυο τους και ο Αλέξης άρχισε να μιλά για τη Σαντορίνη στην Άννα, η οποία δεν γνώριζε ότι εκεί υπάρχει ένα ηφαίστειο.

O Αλέξης Παππάς είχε ετοιμάσει δείπνο για την Άννα και εκεί η Κύπρια ξέσπασε σε κλάματα και του έδωσε στο… πιάτο, όλα της τα συναισθήματα.

«Σήμερα σου είπα οτι σ’ αγαπάω, δεν ήταν η πρώτη φορά που το ένιωσα», της είπε ο Αλέξης κι εκείνη συγκινήθηκε.

Twitter: «Χειρότερη κι από τη Μάρθα Βούρτση»

«Είδες όλες τις πλευρές μου και όταν ήμουν χαρούμενη και έκλαιγα και όταν εκνευριζόμουν. Ο έρωτας σε αλλάζει, σε κάνει πιο ήρεμο και το πιστεύω αυτό. Όταν ξεκίνησα να αισθάνομαι πράγματα για εσένα ηρέμησα κι εγώ. Είσαι πολύ σημαντικός για εμένα, με έκανες να νιώσω, έμαθα τι είναι ο έρωτας. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που νιώθεις τι είναι η Άννα γιατί είναι δύσκολο να σε καταλάβουν οι άνθρωποι. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες νιώθω μια μελαγχολία και την ένιωθα όλη τη μέρα σήμερα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό είναι το τελευταίο ραντεβού. Εύχομαι να έρθουν κι άλλα, ότι θα είμαι εγώ αυτή που θα επιλέξεις. Δεν θέλω να σε πιέζω, απλά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα είμαι εγώ αυτή. Δεν είναι τα δώρα, τα υλικά, είναι η αγάπη που σου δίνει ο άλλος και αυτό εμένα μου αρκεί. Βλέπω και αισθάνομαι ότι νοιάζεσαι για εμένα και με αγαπάς», είπε η Άννα και εκείνος τη σταμάτησε με ένα φιλί και της είπε ότι την αγαπάει πολύ.

«Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα, θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένη. Αρκετά βαρύναμε το κλίμα, μου έχουν λείψει τα τραγουδάκια σου», της είπε και ξεκίνησαν να τραγουδάνε.

Ωτοασπίδες για το Twitter που παράλληλα νευρίασε

Οι fans του reality έδωσαν μια σίγουρη θέση στην Άννα στα μπουζούκια, την… «έστεψαν» Μάρθα Βούρτση και τα πήραν με τον Αλέξη Παππά για τα λόγια που της είπε.

Ένα… «τελεφερίκ» κυνηγάει τον Αλέξη Παππά παντού

Μία ημέρα μόνο για την Αθηνά NY ήταν αυτή που πέρασε στη Σαντορίνη, με τον Bachelor Αλέξη Παππά, λίγο πριν από τον τελικό.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξης επέλεξε το τελεφερίκ για να ανέβουν να δουν τη θέα, αφήνοντας τα σκαλοπάτια, τα οποία τα ανέβηκε την προηγούμενη μέρα με την Άννα.

«Τελεφερίκ» ήταν το παρατσούκλι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, με τους δύο πρώην παίκτες να έχουν μια «εκρηκτική» σχέση στον Άγιο Δομίνικο, γεγονός που το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Παντού τον κυνηγάνε τα τελεφερίκ», ήταν ένα από τα σχόλια.

«Μεγάλο γαϊδούρι»

Η Αθηνά NY έμεινε έκπληκτη βλέποντας τα γαϊδουράκια στα καλντερίμια της Σαντορίνης και με την ιδιαίτερη χάρη της, αποκάλεσε τον Αλέξη Παππά «μεγάλο γαϊδούρι» της. Εκείνος έμεινε, ακούγοντας τον χαρακτηρισμό.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα προκειμένου να μάθουν οι τηλεθεατές του The Bachelor την επιλογή του Αλέξη Παππά. Και αυτή ήταν η… Αθηνά NY!

Η απόφαση

«Η καρδιά δεν κάνει ποτέ λάθος» είπε στον Γιώργο Σατσίδη. «Η κοπέλα που έχω επιλέξει με έχει στείλει στον 7ο ουρανό των συναισθημάτων μου», κατέληξε και οι δύο κοπέλες εμφανίστηκες για την τελική ανακοίνωση.

«Είστε πανέμορφες, μοναδικές και υπέροχες. Θέλω να είστε ευτυχισμένες. Μακάρι να μπορούσατε να με καταλάβετε. Σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου. Άννα είσαι ένας άγγελος που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει στο πλάι του, όμως η καρδιά μου ανήκει στην Αθηνά», είπε και η Άννα αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη και με κλάματα. «Είσαι η γυναίκα που θέλω να έχω στο πλευρό μου», είπε στην Αθηνά.

«Σ’ αγαπάω, η καρδιά μου ακούει στο όνομα Αθηνά», δήλωσε ο Αλέξης, ενώ η Άννα είχε κάτσει στο πάτωμα και έκλαιγε, δηλώνοντας ότι δεν θα ξανανιώσει τίποτα για κανέναν. «Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, στο τέλος χάθηκαν όλα, σαν να μην υπήρχαν ποτέ».

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε στην Αθηνά ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για γάμο. «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους, μη βιάζεσαι», με εκείνη να μην πιστεύει σε αυτά που ακούει.

«Θέλω εσένα πάρα πολύ μαζί μου και θέλω να κάνω οικογένεια», του είπε κι εκείνος της αποκρίθηκε:

«Το μόνο που σου ζητάω είναι να μου πεις αν δέχεσαι να ζήσουμε μαζί κι άλλες στιγμές. Θες να προχωρήσουμε μαζί βήμα-βήμα;»

«Το δαχτυλίδι αυτό συμβολίζει την αγάπη μας. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και δεν μπορώ να σκεφτώ μια ζωή χωρίς εσένα. Θα περιμένω και δεν θα ξαναπώ τίποτα για γάμο, όταν είσαι έτοιμος».

Η απόφαση του Bachelor έφερε την Άννα στα «πατώματα»: «Δεν θα ξαναερωτευτώ» δήλωσε με κλάματα.