«Δεν με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων. Αν είμαστε Έλληνες θα πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως και σε καθημερινή βάση». Με αυτό τον τρόπο σπεύδει να διαχωρίσει τη θέση του Νότης Σφακιανάκης, όταν καλείται να απαντήσει σε ερώτημα σχετικό με τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: είχατε εκλογές, δεν είχαμε.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ψήφισε, όπως κάνει αρκετά χρόνια τώρα, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. «Δεν είμαι με κανένα κόμμα, ούτε με τη Χρυσή Αυγή. Είμαι με το κόμμα Ελλάς και με όποιον είναι υπέρ της Ελλάδος. Αν είναι η Χρυσή Αυγή, τότε είμαι μαζί τους. Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ, θυμάται, και είναι μόνο Έλληνας».

Επίσης, δεν διστάζει να επιτεθεί στη Δέσποινα Βανδή, σχολιάζοντας τη διακοπή της συνεργασίας της μαζί του, λέγοντας: «Δεν ξέρω γιατί θίχτηκε η Δέσποινα… Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στην Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; είναι ρατσιστικό να πεις “δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι;”».

Σχολιάζοντας τέλος τον Παντελή Παντελίδη και όσα λέγονται για το γεγονός ότι η φωνή του μοιάζει με αυτή του Νότη Σφακιανάκη, τονίζει: «Αν είσαι μίμος και σου αρέσει που είσαι μίμος, τι να πω εγώ… Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχα ακούσει μέχρι πριν από δύο χρόνια… Οι απομιμήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Δεν γίνεται να είναι αυτή η φωνή του».