Πριν λίγες ημέρες ο Σωτήρης Καλυβάτσης προκάλεσε τη Νάντια Μπουλέ να κάτσει στην «ανακριτική καρέκλα» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή – πρώην συντρόφου της. Η παρουσιάστρια – ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό!

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, ούτε φυσικά για τον χωρισμό τους, όμως τα είπαν όλα στο πλατό του «Mega με Μία».

«Τι κάνουν οι γονείς σου; Ρωτάνε για μένα;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής, με εκείνη να του απαντάει: «Ποτέ. Ο αδελφός μου καμιά φορά, αλλά αραιά και που».

Και αμέσως μετά, κοιτώντας την στα μάτια, τη ρώτησε: «Γιατί χωρίσαμε;», με την Νάντια Μπουλέ, να του λέει χωρίς καμία περιστροφή: «Γιατί με κεράτωνες» με τον Ουγγαρέζο να λέει «Τι είπες τώρα, τι είπες τώρα;»

Η πρόκληση όμως, συνεχίστηκε με εκείνον να τη ρωτάει μια σειρά από αδιάκριτα πράγματα, όπως για παράδειγμα: «Πόσο απίστευτος γκόμενος πιστεύεις ότι είμαι; Σου λείπω; Στην Αντίπαρο γιατί δε με χαιρέτησες;». Στο σημείο εκείνο, η Νάντια Μπουλέ απηύδησε και του είπε: «Δημήτρη, ψυχανάλυση θα κάνουμε; Αμάν αυτός ο Καλυβάτσης, τι ιδέα είχε;».