Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ κατευθυνόταν με τη συνοδεία του στα Invictus Games. Ο πρίγκιπας Χάρι, επέβαινε σε ένα Range Rover, όταν ο αστυνομικός με τη μηχανή που τον συνόδευε, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε δέκα μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε αναίσθητος έξω από το όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Χάρι, φοβούμενος αρχικά πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, προσπέρασε το σημείο της σύγκρουσης και σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά ώστε να βεβαιωθεί πως όλα είναι καλά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η Daily Mail, ο Χάρι ταραγμένος είχε βάλει τα χέρια του στο πρόσωπο του και έδειχνε να έχει πάθει σοκ.

Οι σωματοφύλακές του έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον αναίσθητο οδηγό, ο οποίος χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική. Μάλιστα λέγεται πως επέμενε να μείνουν εκεί και να περιμένουν, αλλά οι συμβουλές της ασφάλειάς του, ήταν να προχωρήσουν. Η αστυνομία, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις αιτίες του ατυχήματος στον δρόμο Prince Albert.

Από τη σύγκρουση, ο Χάρι δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. O αστυνομικός – συνοδός του  πρίγκιπα Χάρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, απ΄όπου και πήρε εξιτήριο.