Για την περίοδο που όπως λέει την «ψώνισε», τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την απόφαση του μεγάλου του γιου να γίνει μουσικός μίλησε ο Χρήστος Δάντης καλεσμένος στα «Καρντάσιανς», το βράδυ της Τρίτης.

«Πέρασα περίοδο έπαρσης. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ, γιατί μεγάλωσα στην Καισιαριανή, σε μια πολύ φτωχική συνοικία, από τη μια μέρα στην άλλη δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Την ώρα που έμπαινα στο σπίτι μου, άκουγα ανθρώπους με γκάζι να κατεβαίνουν τον δρόμο και να ακούν τα Δαχτυλικά Αποτυπώματα. Έκανα πολλά λάθη και “έφαγα” πολλά “στραπάτσα”. Τα ζητούμενα μου ήταν μεγαλύτερα από αυτό που έκανα και έτσι κατάφερα να το ξεπεράσω. Έκανα λάθη και αυτό με βοήθησε να το ξεπεράσω, από τα λάθη σου μαθαίνεις πώς να επαναπροσδιορίζεις και πως να συμπεριφέρεσαι σε αυτόν τον χώρο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όσο για τον 14χρονο γιο του, που έχει αποφασίσει να γίνει μουσικός ο Χρήστος Δάντης απάντησε:

«Έχει αποφασίσει και προσπαθώ να μην τον επηρεάζω και να τον ενθαρρύνω όσο μπορώ. Θέλει να γίνει μουσικός και τραγουδιστής, θέλει να κάνει αυτό. Του είπα ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνει μουσικός. Θεωρώ, όμως, ότι πρέπει να βρει και μια πρωινή δουλειά, γιατί η δουλειά του μουσικού πια δεν είναι δουλειά. Είναι μια υποαπασχόληση και καλά κάνει και είναι έτσι. Μουσική παίζουμε, επειδή δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς».