Για την πτώχευση της εταιρίας του αλλά και τη ζωή του μίλησε ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την αγάπη του για το ραδιόφωνο.

Για τη νέα πραγματικότητα της ζωής του δήλωσε πως αντί να πουλάει ρούχα, «πουλάει» κομμάτια του εαυτού του. «Φέτος αντί να πουλάω medium, large, extra large, πουλάω μία τα πόδια μου, τα χέρια μου, το κεφάλι μου και την καρδιά μου».

Ενώ οι προτάσεις για τηλεόραση δε λείπουν, ο ίδιος τόνισε πως αγαπάει το ραδιόφωνο ενώ το όνειρό του είναι να κάνει τη ζωή του θέατρο. «Η αλήθεια είναι ότι έχω προτάσεις για τηλεόραση, αλλά εγώ θέλω να ασχοληθώ και με το ραδιόφωνο. Βέβαια με ενδιαφέρει πολύ και το θέατρο, θέλω να κάνω θέατρο τη ζωή μου».

Αν και η επιχείρησή του πτώχευσε ο Λάκης Γαβαλάς έχει «κατηγορηθεί» ότι συνεχίζει να διασκεδάζει ξέφρενα. «Αισθάνομαι λίγο χαζούλης, μερικές φορές όμως είναι καλύτερα να κάνεις τον χαζό παρά τον πολύξερο. Ένα νέο κομμάτι ζωής ξεκινάει τώρα για μένα. Δεν θα αποκλείσω τη διασκέδαση από τη ζωή μου, όμως δεν διασκεδάζω καθημερινά».