Ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Χάρι, μπορεί πλέον να καυχιέται ότι πρωταγωνιστεί, όπως άλλωστε και ο αδερφός του Ουίλιαμ, στο δικό του… κόμικ!

Μέσα σε 32 σελίδες, υπό τον τίτλο «Το άτακτο παιδί», ξετυλίγεται η ζωή του βρετανού γαλαζοαίματου από τα παιδικά του χρόνια στο παλάτι, το διάστημα που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν και πολεμούσε τους Ταλιμπάν και τη μετεξέλιξή του σε έναν τολμηρό πιλότο ελικοπτέρου!

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι δε θα του «χαϊδέψουν τα αυτιά» και πως μέσα στις σελίδες του κόμικ έχουν συμπεριλάβει κάθε γνωστή λεπτομέρεια από τη ζωή του άτακτου πρίγκιπα, όπως για παράδειγμα τις «επισκέψεις» του σε στριπτιζάδικα, την επιλογή του να ντυθεί με στολή Ναζί σε πάρτι-μασκέ και τις συναναστροφές του με τους παπαράτσι.

Φυσικά δε θα λείπει η αναφορά στην ερωτική ζωή του Χάρι και τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του με την φιλενάδα του Chelsy Davy.

Οι εκδότες εκμεταλλεύονται το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις βασιλικές οικογένειες, που αναζωπυρώθηκε μετά το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον τον περασμένο Απρίλιο.

Μάλιστα, σκέφτονται πολύ σοβαρά να δημιουργήσουν και ένα τεύχος, αφιερωμένο ειδικά στη βασίλισσα Ελισάβετ.