Η πραγματική απόλαυση των διακοπών, έρχεται μετά την επιστροφή, όταν αφηγείσαι καλοκαιρινές περιπέτειες στους φίλους σου.

Αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης μιλούν στο «Πρώτο Θέμα» για τις διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το καλοκαίρι που δεν θα ξεχάσω είναι το πρώτο καλοκαίρι που πήγα για πρώτη φορά μόνη μου διακοπές, όταν ήμουν 18 χρονών. Ήμουν φοιτήτρια και είχα πάει με το αγόρι μου στη Σκόπελο, όπου είχα περάσει μοναδικά. Το ανακαλώ πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι στη μνήμη μου, γιατί ήταν πολύ ελεύθερο, ερωτικό και πολύ ελληνικό. Τα είχε όλα!»

Φαίη Σκορδά: «Το ωραιότερο καλοκαίρι που έχω περάσει ήταν το περσινό, μια και 20 Ιουνίου παντρευτήκαμε με τον Γιώργο και μετά πήγαμε διακοπές στη Νέα Υόρκη και σε νησιά του Ιονίου. Ουσιαστικά αυτές οι διακοπές ήταν ο μήνας του μέλιτος, και ήταν μαγικά! Θυμάμαι ότι περάσαμε πολύ όμορφα, και επιπλέον εκείνο το καλοκαίρι έμεινα έγκυος».

Τρύφων Σαμαράς: «Τα δύο τελευταία καλοκαίρια κάνω για 15 μέρες τις καλύτερες διακοπές στα Σύβοτα. Έχω γνωρίσει ένα ζευγάρι που με φιλοξενεί σε ένα υπέροχο παλιό γραφικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Το μέρος δεν έχει πολύ κόσμο, αυτό το κάνει πρωτόγονο και μ’ αρέσει πολύ. Πρόπερσι εκεί έζησα και έναν έρωτα!»

Δούκισσα Νομικού: «Όλα τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας τα νοσταλγώ και τα θυμάμαι πολύ έντονα. Θυμάμαι πως ένα από τα αξέχαστα καλοκαίρια που έχω περάσει, είναι όταν είχα πάει με τους γονείς μου και τον αδερφό μου στην Κω. Αυτά τα καλοκαίρια ήταν πολύ ανέμελα».

Μαρία Μπεκατώρου:«Το 2007 στις Μαλδίβες, με τον σύζυγό μου, είχαμε επιλέξει αυτόν τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι μας που ήταν υπέροχο! Ήταν αυτό που σκεφτόμασταν και λέγαμε ότι είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό. Ήταν ένας πραγματικός παράδεισος, πολύ ωραία νερά, άσπρη άμμος, μαγευτικός βυθός με περίεργα και όμορφα ψάρια. Μια μέρα πήγαμε και για ψάρεμα και στο τέλος φάγαμε δίπλα στη θάλασσα τα ψάρια που πιάσαμε.»