Μετά από 7 χρόνια γάμου ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ αποφάσισε να χωρίσει και φυσικά τα σενάρια «δίνουν και παίρνουν»! Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να συνέβη ανάμεσα στην Jennifer Lopez και τον Marc Anthony, ώστε να αποφασίσουν να χωρίσουν…

Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τα προβλήματα του ζευγαριού να έχουν αρχίσει από το 2004, μόλις 3 χρόνια μετά το γάμο τους. Σύμφωνα μ΄αυτά, ο Anthony ήταν αυστηρός και αυταρχικός με την Lopez, κάτι που είχε αρχίσει να την κουράζει.

Το γυαλί ράγισε, σύμφωνα με άλλη εκδοχή, όταν η Jennifer Lopez δέχθηκε να εμφανιστεί τόπλες στη νέα της ταινία, «What To Expect When You’re Expecting», κάτι που δεν είδε με καλό μάτι ο σύζυγός της.

Ο γάμος όμως φαίνεται ότι άρχισε να περνά κρίση, όταν μετακόμισε στο σπίτι του ζευγαριού η μητέρα της λατίνας σταρ, με σκοπό να τους βοηθήσει με τα παιδιά.

Τέλος, μια εκδοχή θέλει την Jennifer Lopez να έχει σχέση με τον William Levy, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί της στο βιντεοκλίπ «I’m into you».

Όπως και να ‘χει, οι δυο τους δήλωσαν ότι διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους…