Μια αναπάντεχη απώλεια βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Μπρούνο Τσιρίλο και της Έλενας Ασημακοπούλου, που λέγεται ότι ματαιώνουν τα σχέδιά τους για θρησκευτικό γάμο τον Ιούνιο! Αφορμή στάθηκε ο θάνατος του πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του.

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Μπρούνο Τσιρίλο και τους οικείους του για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Ιταλού αμυντικού και προσθέτει πως ο ίδιος μετέβη στην γενέτειρά του.

Ο πατέρας του Μπρούνο έφυγε αργά το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, η οποία ετοιμαζόταν για θρησκευτικό γάμο και βάφτιση!

Μπρούνο και Έλενα κρατούν εδώ και μερικούς μήνες στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, που επρόκειτο να βαφτιστεί στις 19 Ιουνίου. Την ίδια ημερομηνία το ζευγάρι σκόπευε να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας, στο κτήμα «Άλσος Νυμφών», στις Αφίδνες, ενώ έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα του ποδοσφαιριστή ακούγεται πως ο γάμος θα αναβληθεί, καθώς ο Μπρούνο είναι συγκλονισμένος.
Το ζευγάρι και η νεογέννητη κορούλα του είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία για να δουν από κοντά τον παππού, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν άσχημη και εκείνος δεν είχε καταφέρει να δει την εγγονή του.

Να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η δεύτερη αναβολή στον γάμο του ποδοσφαιριστή με την ηθοποιό: τον περασμένο Αύγουστο, ο πολιτικός τους γάμος είχε ματαιωθεί μετά από καθυστέρηση που υπήρξε στην αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων του Μπρούνο από την Ιταλία.

πηγή: toblogtonkirion