Η Κλόντια Σίφερ απολαμβάνει και φέτος το ελληνικό καλοκαίρι, μοιράζοντας στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη χώρα μας, ανάρτησε το βράδυ της Κυριακής φωτογραφίες από νυχτερινή της έξοδο, όπου εμφανίζεται με μακρύ, ανοιχτόχρωμο φόρεμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλοκαιρινές νύχτες στην Ελλάδα».
Αν και δεν αποκάλυψε τον ακριβή προορισμό της, η Κλόντια Σίφερ επιστρέφει συχνά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι είχε γιορτάσει εδώ τα 54α γενέθλιά της, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε επισκεφθεί τη Μεσσηνία και την Κορώνη.
Σε άλλη πρόσφατη ανάρτηση, μάλιστα, χαρακτήρισε τη χώρα μας «απλά πανέμορφη», δημοσιεύοντας λήψεις με πολύχρωμο φόρεμα μπροστά σε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.