Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον ηθοποιό για το σχόλιο που έκανε για τη Ζήνα Κουτσελίνη, το οποίο έγινε viral στα social media. «Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ, γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα», είχε γράψει ο Αντίνοος Αλμπάνης μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τα δύσκολα φοιτητικά της χρόνια.

«Δεν με φιλτράρω πολύ, το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν μονίμως πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που μας συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί τη σκέψη και την έκφρασή μας. Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Ζούμε σε βαθιά δυστοπικούς καιρούς για να ασχολούμαστε και να σπαταλάμε χρόνο για αποψούλες του κάθε Αλμπάνη στο Twitter. Αυτό που γίνεται αυτήν τη στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Το ότι έχουμε κάθε μέρα μια περίπτωση κακοποίησης είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε. Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δεν θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς, και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτά που άκουσε. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν τη στιγμή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.