Μία κολομβιανή ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, η Jessica Cediel, λογοκρίθηκε στο Instagram μετά την ανάρτηση ενός βίντεο, που απεικονίζει γιατρούς να αφαιρούν εμφυτεύματα από τους γλουτούς της. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, δε μετανιώνει που δημοσίευσε το βίντεο, καθώς απεικονίζει τα εμπόδια που έπρεπε να περάσει, για να επιστρέψει στο πριν.

«Δεν ξέρετε πόσο περήφανη είμαι για αυτές τις φωτογραφίες», ανέφερε η 41χρονη Cediel στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές παρά το γεγονός ότι έχει λογοκριθεί, σύμφωνα με το Jam Press. Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε για τους περισσότερους από 10,4 εκατομμύρια ακολούθους της πρώην ρεπόρτερ της Univision, φαίνεται να υποβάλεται σε αρκετές επεμβάσεις για την αφαίρεση εμφυτευμάτων από τους γλουτούς της μεταξύ 2019 και 2022.

Το πλάνο ξεκινά με την πληθωρική γυναίκα να επιδεικνύει τα οπίσθια της, που δεν περιέχουν εμφυτεύματα, πριν προχωρήσει απότομα στην αποτρόπαια όψη αφαίρεσής τους.

Το κλιπ ολοκληρώνεται αντιπαραθέτοντας, τελικά, τις φωτογραφίες των οπισθίων της Cediel κατά την ανάρρωσή της το 2020 με πλάνα του πριν και του μετά. «Σε ευχαριστώ, Θεέ, που μου έδωσες μια νέα ευκαιρία, κάνοντας ένα θαύμα στη σάρκα μου», είπε η διάσημη τηλεπερσόνα. Οι χρήστες της πλατφόρμας του Instagram, ωστόσο, δεν έδειξαν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη… θέαση της εξαγωγής του εμφυτεύματός της. Έκτοτε, στο βίντεο προστέθηκε ένα φίλτρο «ευαίσθητου περιεχομένου», που υποδηλώνει ότι μπορεί να απεικονίζει ενοχλητικές εικόνες, παρά το γεγονός ότι δεν παραβιάζει τους κανονισμούς.

Πολλοί σχολιαστές ενοχλήθηκαν από το βίντεο. «Γιατί να δημοσιεύσεις κάτι τόσο φρικτό;», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν χρειαζόταν να το δείξετε». Ένας τρίτος σχολίασε: «Το χειρότερο είναι ότι δεν χρειαζόταν να το κάνεις».

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι χειροκρότησαν τη σεξο-βόμβα, που έκανε την επέμβαση. «Μια δύσκολη δοκιμασία και μια μεγάλη νίκη για μια πολεμίστρια σαν κι εσένα», είπε ένας θαυμαστής της, αναθεωρώντας τη διαδικασία του boot-fication.

«Κάποιοι δε θα καταλάβουν, γιατί δεν μπορούν να φανταστούν τι χρειάστηκε, για να φτάσω εδώ», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της, ενώ περιέγραψε την αφαίρεση των εμφυτευμάτων από τα οπίσθιά της. «Και ναι… Μιλάω για τη συναισθηματική και σωματική μου υγεία και φυσικά το σώμα μου: ειδικά τον [πισινό] μου!».

Γεννημένη το 1982 στη Μπογκοτά η Cediel απέκτησε τη φήμη της, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Bogotá το 2002.

Αυτό της άνοιξε τις πόρτες, προκειμένου να γίνει παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων στον διαγωνισμό Univision, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του πρωταγωνιστή του «Mission Impossible: Rogue Nation», Τομ Κρουζ, στην πρεμιέρα της ταινίας το 2015.