Η Βίκυ Κάβουρα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκαλύφθηκε από την τελευταία δημόσια εμφάνισή της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε την ηθοποιό σε βραδινή έξοδο, όπου της αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια από την εκπομπή της «Happy Day», η Βίκυ Κάβουρα δεν πέρασε πολύ όμορφα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, τώρα έχει βρει τα πατήματά της. Η Βίκυ Κάβουρα ξέρει το φύλο του παιδιού της, όμως, δεν επιθυμεί να το αποκαλύψει ακόμα.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της ηθοποιού, ενώ είναι το δεύτερο του συντρόφου της, Γιώργου Τζαβέλλα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ένα ακόμα παιδί από προηγούμενο γάμο του.

Δείτε φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα με την κοιλίτσα της:

«Είναι πάρα πολύ χαρούμενη»

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Βίκυς Κάβουρα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Happy Day», όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τα όσα της ανέφερε η ηθοποιός. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως λένε οι φήμες είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι. Αναφέρομαι στη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο. Το κορίτσι μας είναι 5 μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν. Είναι πολύ αγαπημένοι με τον Γιώργο. Στην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης δεν πέρασε εύκολα στο θέατρο, γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στον ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες. Είχε και το άγχος να μην μαθευτεί».

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Βίκυ Κάβουρα αν θα γίνει γάμος, με την ίδια να απαντά «εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν».