Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα σε χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι εδώ και 6 μήνες. Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κανένας από τους δύο δε συνηθίζει να αναρτά την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το περιοδικό ΟΚ! εντόπισε την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σε πρωινή βόλτα τους στη Γλυφάδα, με την Κάβουρα να κρατά ένα ρόφημα και να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του Γιώργου Τζαβέλλα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί.

Η γνωριμία του ζευγαριού στη Γλυφάδα

Η σχέση της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα έγινε γνωστή από την εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, μετά από αποκάλυψη του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη. Ο ίδιος ανέφερε πως οι δυο τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, «η Βίκυ Κάβουρα, επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, το έχω συζητήσει μαζί της και μου έχει πει ότι τα φώτα της έχουν κάνει κακό. Είναι πολύ καλά μαζί. Ήρθαν πιο κοντά σε ένα event του Χάρη Σιανίδη σε μαγαζί της Γλυφάδας».