Με ηγέτιδα την Μπέριλ ΜακΚίσικ οι σύντροφοι των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αυτό καταγράφηκε από το βίντεο που ανέβασε στα social media το έτερον ήμισυ του Τζορτζ Πάπας.

Συγκεκριμένα, η Λόρεν Τίμπι πόσταρε στον λογαριασμό της στα social media ένα βίντεο από την Πρωτοχρονιά και πώς πέρασαν με την Μπέριλ ΜακΚίσικ, σύντροφος του Σακίλ, καθώς και με την αγαπημένη του Ναζ Μήτρου – Λονγκ, Νικόλ Μπέρι, μεταξύ άλλων. Στο κλιπ εμφανίζονται να διασκεδάζουν και να χορεύουν υποδεχόμενες το νέο έτος, όλες τους κεφάτες και κομψά ντυμένες. «Μια ελληνική πρωτοχρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Λόρεν Τίμπι.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παραμονή της Πρωτοχρονιάς νίκησε τον Άρη με 85-71 για την Basket League, ενώ απόψε (2/1) επιστρέφει στην αγωνιστική δράση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» μιας και αντιμετωπίζει την ιταλική ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague. Στις 4 Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν τη «διαβολοβδομάδα» τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με αγώνα απέναντι στη Μονακό και πάλι εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.