Κυρία Λεμονίδου είναι τα τελευταία 24ωρα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το περασμένο Σάββατο. Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και την Σοφία Μανουσακίδου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που ο αγαπημένος της με τα λόγια του την «λύγισε».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελίζαμπεθ Ελέτσι σημείωσε πως «είμαι πλέον κυρία Λεμονίδου. Ούτε γω το ‘ξερα αλλά και την μαμά του συζύγου μου την έλεγαν Λεμονίδου, γι’ αυτό και μου είπε “Λεμονίδου”. Είμαι τώρα παντρεμένη γυναίκα ενώ πριν ήμουν ελεύθερη Survivor. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα».

«Πραγματικά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ήταν ο τρόπος του, η ευγένεια του, η δοτικότητα του και είχε όλα τα καλά. Όλα έγιναν εξαπίνης, δεν πίστευα ότι εγώ θα παντρευτώ κιόλας. Έλεγα ότι θα μείνω μπακούρι και θα μείνω στο ράφι, μου το έλεγαν και οι φίλοι μου αυτό» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Η στιγμή που την έκανε ο Νεκτάριος να «λυγίσει»

«Μου άρεσε που μου είπε ο Νεκτάριος, δυο μέρες πριν από τον γάμο. “Μπορεί ο Θεός να μου πήρε τη μαμά αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα. Είσαι ίδια η μαμά μου” μου είπε. Εκεί έπεσα, λύγισα αλήθεια. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και μου δίνει και χώρο. Είναι πολύ καλός» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.