Συνέντευξη της Εύης Δρούτσα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha την Παρασκευή (8/12) στην οποία η διάσημη στιχουργός αναφέρθηκε σε στιγμές από τις καριέρες σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και σε δικές της άγνωστες ιστορίες.

Η Εύη Δρούτσα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του Γιώργου Αλκαίου και είπε σχετικά: «Τον Γιώργο Αλκαίο, τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Μου λέγανε από εκεί “τι να τον δεις; λέω εγώ θέλω να πάω να τον δω”, πάω και του λέω, “θα σε κάνω…”, μου λέει “εμένα; τι;”. Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου».

«Τον Αλκαίο, τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου τους έχω στηρίξει το ίδιο, τους έχω σαν παιδιά μου. Τους λέγανε ότι δεν κάνουν, εγώ την έκανα. Την έκανα μαζί με τον Τριαντάφυλλο…», σημείωσε στη συνέχεια η στιχουργός που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού.

«Ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν ψηλά, βάλαμε την Νατάσα μαζί του για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα, είναι πάρα πολύ άσχημο, θα σου βγει μετά», αποκάλυψε.

Πέταξε πλατινένιους δίσκους

Στο μεταξύ, τόνισε πως πέταξε ορισμένους από τους πλατινένιους δίσκους που είχε στο σπίτι της, καθώς ένιωθε πως μετέφεραν αρνητική ενέργεια.

«Είχα βάλει σε τσάντες κάποιους δίσκους και ήμουν έτοιμη να τους πάω στα σκουπίδια. Μερικούς τους πήγα – δυο, τρεις με έπιασε η τρέλα μου εκείνη την ώρα… Με τα χρόνια, μπροστά, που γράφει Εύη Δρούτσα, είχε μαυρίσει. Ένιωθα πως οι χαλασμένοι πλατινένιοι δίσκοι μου έφερναν κακή ενέργεια. Δεν θέλω στο σπίτι μου να έχω αρνητική ενέργεια, γιατί θέλω να είμαι στα πάνω μου και θέλω να είμαι ελεύθερη».