O θάνατος της Ελένης Καργιολάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», talent show στο οποίο συμμετείχε πριν από 14 χρόνια, απασχόλησε και σήμερα Τετάρτη (22/11) το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καθώς φιλοξενήθηκαν τα αδέρφια του συζύγου της, που αποκάλυψαν λεπτομέρειες της ζωής τους και της διαβίωσής τους μετά τις εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού, που σόκαραν το πανελλήνιο.

Η γυναίκα ήταν πεθαμένη 4 μέρες και τόσο οι γείτονες όσο και οι συγγενείς του συζύγου της κατήγγειλαν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι όπου ζούσαν, ενώ άφησαν αιχμές και για τον χαρακτήρα της νεκρής γυναίκας.

Μάλιστα, η κουνιάδα της, μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε: «Αγόραζε μπότες 200 ευρώ και ο αδελφός μου ήταν με κουρέλια. Του έλεγα να μην την παντρευτεί, ούτε στον γάμο δεν πήγα. Κοκέτα; Είχε πάρει μπότες 200 ευρώ και ο αδελφός μου όλη μέρα ζητιάνευε με τα παλιόρουχα. Μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα έχασε βέβαια».

«Υπάρχει σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα στο σπίτι, σήμερα θα πάει η υπηρεσία. Έχει ενημερωθεί ο δήμος Αγίας Παρασκευής να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς για τον σύζυγο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών Σταύρος Μπαλάσκας, που επίσης φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο αδελφός του συζύγου της αποκάλυψε ότι η κηδεία της έγινε στο Αίγιο από την αδελφή της θανούσης. «Δεν έχουμε μπει στο σπίτι τους, όλα τα χρόνια που ζούσε με την Ελένη. Μου είπε ο αδελφός μου ότι είναι πεθαμένη και μπήκα. Κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο. Ο αδελφός μου δεν έχει λεφτά στην τράπεζα. Δεν είχαμε σχέσεις με την οικογένεια της Ελένης, δεν τους ξέραμε», δήλωσε.

«Με ανθρώπους που μίλησαν οι αστυνομικοί, η κυρία Καργιολάκη ήταν ιδιαίτερα δύστροπη, είχε έπαρση, κοιτούσε τους πάντες αφ’ υψηλού. Οι συνθήκες ήταν παθολογικές», πρόσθεσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Το πιστοποιητικό του θανάτου της

Στο μεταξύ, πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή ανέφεραν πως οι υγειονομικές υπηρεσίες όντως βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να απομακρύνουν τα 3 σκυλιά της, αλλά και να καθαριστεί ο χώρος.

Επίσης, δημοσιεύθηκε και το πιστοποιητικό θανάτου της Ελένης Καργιολάκη, το οποίο λέει πως τα αίτια θανάτου της πρώην διαγωνιζόμενης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι απροσδιόριστα. Οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που θα ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου της Ελένης Καργιολάκη.